Uppgift: Ett ordspråk i bild - en dålig arbetare skyller på sina verktyg. Har precis gjort klart en uppgift som vi har hållit på med på ESV:n. Där vi skulle utifrån en bild på oss själva och ett ordspråk skapa en illustration för just det ordspråket. Min extremt dåliga sminkare skuller på sitt smink. 
 Bilderna hittar du under fliken portfolio-estetisk verksamhet.
Picture
 
Uppgift: Omvänt yrke - kvinnlig traktorförare.Denna uppgift gick ut på att dokumentera ett yrke som man inte vanligtvis ser det. Man förknippar vanligtvis traktorförare med män så jag tänkte göra det som ett kvinnligt yrke istället. Rosa brallor och höga klackar. Detta var en rolig och mycket individuell uppgift.
 Bilderna hittar du under fliken portfolio-yrke.
Picture
 
Nu har jag gjort en liten uppfräschning här på mediebloggen. Har ändrat i designen och gjort om alla mina headers. Plus en massa småfix som ni troligtvis inte kommer märka någon större skillnad av. Hoppas ni gillar det! 
Picture
 
Uppgift: Tema - sommar. Denna uppgift hör till våra projektarbeten som vi gör tillsammans med frisörerna (HV1). De står för hår och make-up medan vi medieelever (MP1) plåtar detta. Uppgiften var väldigt självständig och rolig. Bilderna blev riktigt häftiga trots det tråkiga och gråa vädret. 
  Bilderna hittar du under fliken portfolio-projektarbete.
Picture
 
Uppgift: Konstbild. Genom att lägga till några coola effekter och texturer på ett foto i photoshop så kan man få fram riktigt snygga konstbilder. 
 Bilden hittar du under fliken portfolio-esv.
Picture
    Picture

    Hilda Bergdahl...

    ...heter jag som äger denna sida. Hela hemsidan har vi skaffat genom medieprogrammet som jag går på just nu. Och här på bloggen så är det tänkt att jag ska meddela er när jag uppdaterar någon annanstans på sidan så det är lätt för er att hålla koll på vad vi gör. 

    Archives

    April 2012
    November 2011
    October 2011
    May 2011
    December 2010
    November 2010

    Categories

    All

    RSS Feed